Oglasi

Ali ste vedele?

  • da se vam v nosečnosti povečajo potrebe po mineralih in vitaminih
  • da je za nosečnico zelo pomembno, da prilagodi svojo prehrano večji potrebi po hranilih
  • da v času nosečnosti ne potrebujete prehrane za dve osebi, temveč samo izbor kakovostnih živil

Nosečnost in prehrana

Anketa

Ali vas je strah poroda?

Loading ... Loading ...

Pobarvanke za otroke

Vračamo se v obdobje ko še ni bilo računalnikov in računalniških iger, ko je bil svet še poln družabnih iger, kot so; človek ne jezi se, pobarvanke za otroke, spomin in lesene igrače.

Pobarvanke za otroke so zelo dragocena igrača, saj pri barvanju razvijajo motoriko, miselne konstrukte, spretnost, učenje in v kolikor pobarvanke za otroke barva več otrok, se razvija tudi občutek medsebojnega sodelovanja in učenja pravil.

Pobarvanke za otroke so primerne že od zgodnjega otroštva oz. ko otrok lahko drži v svoji majhni ročici svinčnik ali kakšno drugo pisalo. Na začetku bodo krace, ki jih bo razumel samo vaš otrok, vendar pa vam jih bo z velikim navdušenjem pokazal. Kasneje bodo pobarvanke za otroke dobile nov smisel, ko bo vaš otrok tudi sam razumel, kaj pobarvanke za otroke sploh so. Zato je zelo zaželeno, da mu ponudite pobarvanke za otroke takoj ko vidite, da ga risanje zanima. Vsak otrok zelo rad riše oz. kraca, zato ga spodbudite za pobarvanke za otroke, saj si tako krepi smisel za ustvarjalnost in domišljijo. Tako bo otrok zrasel v odraslo osebo s pozitivno samopodobo in si uspešno utiral pot skozi življenje.

Pobarvanke za otroke pa so primerne tudi za odrasle, saj bo vaš malček zelo vesel, če se boste lotili barvanja tudi vi. Starši so vzor otroku in če imate radi pobarvanke za otroke, jih bo rad imel tudi otrok sam.

Na naši spletni strani vam nudimo brezplačne pobarvanke za otroke, kjer si jih lahko natisnete. Tako lahko skupaj s svojimi otroci odkrivate svet domišljije. Izbirate lahko med različnimi temami. Pobarvanke za otroke so primerne za bolj majhne otročke kot za že malo starejše otroke. Otroci stari približno dve leti, še nimajo dobrega občutka za barvanje, zato so za njih primerne pobarvanke za otroke z večjimi slikicami. Tako se nauči kako se barva do črte oz. kako črno-bele pobarvanke za otroke, dobivajo končno barvno podobo. Ko bodo osvojili to spretnost, bodo ponosni in ponosni boste tudi vi. Kasneje v starosti mu ponudite bolj zahtevne pobarvanke za otroke.

Pogoj, da natisnete pobarvanke za otroke je, da se popolnoma prepustite svoji otroški plati in da izbiro prepustite svojim malčkom.

Prepustite se domišljiji in prijetnemu druženju s svojimi otroci ter pobarvajte pobarvanke za otroke, kolikor se jih le da!

Trudili se bomo, da bo na spletni strani vedno veliko in predvsem nove pobarvanke za otroke, ki se jih ne boste nikoli naveličali.

Želimo vam lepo soustvarjanje z otroci!

pobarvanke-za-otroke-živali-2 pobarvanke-za-otroke-rastline pobarvanke-za-otroke-hrana pobarvanke-za-otroke-vozila pobarvanke-za-otroke-predmeti pobarvanke-za-otroke-osebe pobarvanke-za-otroke-liki
pobarvanke-za-otroke-moj-moj pobarvanke-za-otroke-pes pobarvanke-za-otroke-mucke glasbila pobarvanke-za-otroke-ujeti-trenutki začetna noddy
hello-kitty dinozavri Zlatolaska ariela Mala kraljična minion cars
svet igrač svet igrač 3 medo-masa        
             
             
             
             
             
             

 

Oglasi

Google+

Anketa

Kateri teden nosečnosti, se vam je zdel najtežji?

Poglej odgovore

Loading ... Loading ...

Informacije