Oglasi
Ali ste vedele?
  • da se vam v nosečnosti povečajo potrebe po mineralih in vitaminih
  • da je za nosečnico zelo pomembno, da prilagodi svojo prehrano večji potrebi po hranilih
  • da v času nosečnosti ne potrebujete prehrane za dve osebi, temveč samo izbor kakovostnih živil

Nosečnost in prehrana
Anketa

Ali vas je strah poroda?

Loading ... Loading ...

Fit malček – vadba za nosečnice

Telovadba v času nosečnosti je koristna iz večih razlogov. Na Fit Malčkovih vadbah nosečnice, spoznajo pomen aktivnega življenja, se družijo z drugimi nosečnicami, si izmenjujejo izkušnje, predvsem pa si med seboj pomagajo in spodbujajo. Na vadbah vsaka bodoča mamica tudi spozna, da je redna vadba pomembna tako zanjo, kot tudi za optimalni razvoj njenega otroka.

Nosečnice pripravijo na porod in jih skozi vadbo seznanijo z vadbenimi elementi, ki pripomorejo k lažjemu porodu. Idejni vodja in izvajalka vseh Fit Malčkovih vadbenih programov je Saša Hribar Kuhar, ki je diplomirala na elitni športni akademiji v Angliji, s čimer si je pridobila široko in poglobljeno znanje s področja športa ter nutricistike. Njena poklicna pot in ljubezen do dela z otroki, sta jo pripeljala do specializacije za delo z dojenčki, nosečnicami ter mamicami z otroki. S svojim obsežnim znanjem na področju športa, pomaga dojenčkom in njihovim mamicam, da uspešno stopijo v nepopisen in čudovit svet aktivnega življenja.

Več o njenem delu in izobrazbi, si lahko preberete na Fit Malčkovi spletni strani www.fitmalcek.si.

Redna telesna vadba v času nosečnosti pripomore k izboljšanju duševnega in telesnega zdravja vsake nosečnice. Obenem kognitivne in fizične koristi FIT MALČEK vadbe pomagajo ustvariti optimalno okolje za zdrav um, telo in možgane vašega otroka.
(Saša Hribar Kuhar)

Program je skrbno zasnovan. V ponudbi imajo individualni ali skupinski vadbeni program, s katerim nosečnico pripravijo (ob uporabi najrazličnejših vadbenih pripomočkov), da se vsakodnevno lažje spopada s fizičnimi in emocionalnimi napori v času nosečnosti.

Prednosti Fit Malček vadbe:

• Pripravi telo na lažji porod,

• lajša bolečine v hrbtu in križu,

• pripravi telo na hitrejše okrevanje po porodu,

• poveča raven energije v času nosečnosti,

• prilagajanje vadbe skozi ves čas nosečnosti,

• druženje z ostalimi nosečnicami.

fit-malcek-vadba-za-nosecnice

Video in avdio podpora FIT MALČEK vadbe se izvajajo na Dunajski cesti 116 v Ljubljani. Vpisi že potekajo, zato hitro pošljite svojo prijavo na elektronski naslov info@fitmalcek.si ter si zagotovite svoje mesto še danes! In še za konec:

UŽIVAJTE V NOSEČNOSTI in (P)OSTANITE FIT z vadbami FIT MALČEK – PRILAGOJENE VSAKI NOSEČNICI

Oglasi
Google+
Anketa

Kateri teden nosečnosti, se vam je zdel najtežji?

Poglej odgovore

Loading ... Loading ...
Informacije